NASLOVNICA
NAPREDNA PRETRAGA
SVI OBJEKTI
MAPA OBJEKATA
UVJETI
Privatni smještaj
Dobro došli u online rezervacijski sustav privatnog smještaja u gradu Zagrebu.
HR | EN
NASLOVNICA | SVI OBJEKTI
Soba   LOGIN ROOMS - Soba 14
LOKACIJA NA MAPI
INFO
ADRESA Ulica Šiška Menčetića 7
TELEFON +385 1 6184 310
MOBITEL +385 98 669 711
FAX #
E-POŠTA
WEB
TIP SMJEŠTAJA Soba
LEŽAJEVI 2
POMOĆNI LEŽAJEVI #
INTERIJER | GALERIJA
O OBJEKTU

Moderno uređena dvokrevetna soba u prizemlju objekta sa vlastitom kupaonicom.

Opremljena: Klimom, Smart LED TV-om, Satelitskim kanalima, minibarom, sefom, sušilom za kosu, hotelskom kozmetikom Rituals, Wi-Fi besplatno

Log In Rooms pomno je uređen privatni smještaj, a posebna pažnja posvećena je svakom detalju te udovoljava svim potrebama gostiju kao idealna lokacija za odmor.

Bez obzira na to dolazite li na obiteljski odmor, romantični vikend udvoje, poslovni put ili odmor, Log In Rooms pruža nezaboravno iskustvo.

Smješten je u širem centru grada Zagreba, na jedinstvenoj lokaciji, s vrhunskom prometnom povezanošću za vaša turistička i poslovna putovanja.

Lokacija u neposrednoj blizini Autobusnog kolodvora, Radničke ceste i Ulice grada Vukovara, u kojima su smještene mnogobrojne banke, predstavništva domaćih i međunarodnih tvrtki te druge poslovne institucije, noćni klubovi i barovi te restorani, osigurava mnogobrojne mogućnosti na vašem poslovnom putovanju.

Ono na što smo posebno obratili pažnju i na što su poslovni gosti posebno osjetljivi je kvalitetna internet veza, a budući da se radi o relativno malom smještajnom kapacitetu, svaki naš gost će biti u mogućnosti koristiti super brzi internet koji je naravno uključen u cijenu smještaja.

Imamo i najmoderniji SMART LED TV sustav s web preglednikom na TV ekranu tako da gosti uz pomoć daljinskog upravljača ili osobnog mobilnog uređaja mogu pretraživati internet na TV-u, spajati se na društvene mreže, Skype i sl.

Sve sobe su klimatizirane, opremljene moderno uređenim vlastitim kupaonicama te mini barom.

Potpuni odmor osigurat ce vrhunski kreveti i madraci iz linije Bernarda.

Log In Rooms uključuje:

-         - Besplatni internet

-         - Mini Bar

-         - Luksuzna hotelska kozmetika Rituals

-         - Ručnici te posteljina

-         - Inteligentni sustav zaključavanja/otključavanja

-         - Sef

-         - Besplatne mape i brošure Grada Zagreba i okolice

-         - Osiguran parking

 

DODATNE INFORMACIJE
POŠALJITE UPIT
IME
E-MAIL
UPIŠITE BROJ OSOBA
2 + 7 =
 
PORUKA
 
DATUM DOLASKA
 
DATUM ODLASKA
 
Turistička zajednica grada Zagreba u ovoj aplikaciji jamči samo za kategorizaciju, broj ležaja i tip objekta sukladno rješenju Gradskog ureda grada Zagreba za gospodarstvo.
Za sve ostale informacije koje se, između ostalog, odnose na kontaktne podatke, smještajne mogućnosti, izgled objekta, odgovoran je privatni iznajmljivač pri čemu Turistička zajednica grada Zagreba ne snosi nikakvu odgovornost.