NASLOVNICA
NAPREDNA PRETRAGA
SVI OBJEKTI
MAPA OBJEKATA
UVJETI
Privatni smještaj
Dobro došli u online rezervacijski sustav privatnog smještaja u gradu Zagrebu.
HR | EN
NASLOVNICA | SVI OBJEKTI
Apartman   ACUSTICUS - Apartman 1
LOKACIJA NA MAPI
INFO
ADRESA Petrinjska 13/III
TELEFON +385996186091
MOBITEL +385918928681
FAX #
E-POŠTA
WEB
TIP SMJEŠTAJA Apartman
LEŽAJEVI 2
POMOĆNI LEŽAJEVI 2
INTERIJER | GALERIJA
O OBJEKTU

Za sve Vas koji namjeravate doći u Zagreb, bilo zbog posla ili odmora, koncerta ili utakmice, liječničkog pregleda, simpozija, seminara ili ste jednostavno u proputovanju, te se namjeravate zadržati koji dan u našem lijepom gradu, apartman Acusticus je idealno rješenje za vas! Apartman Acusticus nalazi se u samom centru Zagreba, na 2 minute ugodne šetnje od Trga bana Josipa Jelačića, u Petrinjskoj 13/III.

 

Stan je prije nekoliko mjeseci potpuno preuređen. Sastoji se od blagavaonice koja je spojena sa kuhinjom, spavače sobe te kupaonice. Apartman ima kategorizaciju od tri zvjezdice te rješenje gradskog ureda za obavljanje usluge apartmana u domačinstvu. 

 

Stan je namješten i opremljen svime potrebnim da se osjećate kao kod kuće!

 

 

Nudimo smještaj za do 4 osobe. Za spavanje na raspolaganju Vam jei pravi krevet ispod kojega se može izvući još jedan(pomoćni), te trosjed koji se jednostavno pretvara u udoban francuski ležaj za dvoje!

 

U apartmanu se nalaze ručnici, plahte, posuđe, toster, frižider, pečnica, pegla, sušilo za kosu, tv, perilica rublja, te uglavnom svi ostali potrebni uređaji i predmetni potrebni za obavljanje svakodnevnih poslova.

 

 

Za sva pitanja i informacije slobodno nam se javite. 

 

 

 

 

 

 

 

 

DODATNE INFORMACIJE
POŠALJITE UPIT
IME
E-MAIL
UPIŠITE BROJ OSOBA
2 + 1 =
 
PORUKA
 
DATUM DOLASKA
 
DATUM ODLASKA
 
Turistička zajednica grada Zagreba u ovoj aplikaciji jamči samo za kategorizaciju, broj ležaja i tip objekta sukladno rješenju Gradskog ureda grada Zagreba za gospodarstvo.
Za sve ostale informacije koje se, između ostalog, odnose na kontaktne podatke, smještajne mogućnosti, izgled objekta, odgovoran je privatni iznajmljivač pri čemu Turistička zajednica grada Zagreba ne snosi nikakvu odgovornost.