NASLOVNICA
NAPREDNA PRETRAGA
SVI OBJEKTI
MAPA OBJEKATA
UVJETI
Privatni smještaj
Dobro došli u online rezervacijski sustav privatnog smještaja u gradu Zagrebu.
HR | EN
NASLOVNICA | SVI OBJEKTI
Soba   ADRO - Soba 1
LOKACIJA NA MAPI
INFO
ADRESA Frankopanska 7
TELEFON +385 (0)95 5755 133
MOBITEL +385 (0)95 8500 533
FAX #
E-POŠTA
WEB #
TIP SMJEŠTAJA Soba
LEŽAJEVI 2
POMOĆNI LEŽAJEVI #
INTERIJER | GALERIJA
O OBJEKTU

Ova novouređena soba, "ADRO 2", nalazi se na 3. katu zgrade u najužem gradskom središtu i vaš boravak u Zagrebu učiniti će još ugodnijim. Po vrlo pristupačnim cijenama nudi sve, i više, što vam je potrebno tijekom vašeg boravka u ovom predivnom gradu. U sobi imate dnevni prostor, ugodnu sofu koja se u trenu pretvara u još jedan krevet, mali stolić za kavu ili čaj koje ćete moći sami napraviti jer, pored kuhala za vodu, imate i vrečice čaja i kave. Još je tu TV sa 80 programa i brza wi fi veza, kao i prostrana kupaona, frižider, klima,  A ukoliko se zaželite izlaska, sve što trebate vidjeti i doživjeti u Zagrebu nalazi se na najviše 10 minuta pješice udaljenosti od smještaja "ADRO 2". Za sve ostalo, na doslovno par koraka od smještaja, imate tramvajsku stanicu na koju svakih par minuta stižu tramvajske linije koje će vas odvesti u bilo kojem smjeru.... Kazalište Gavela, HNK, Kerempuh, ZKM.. samo su neka od kazališta koja okružuju ovu smještajnu jedinicu i nude izuzetan doživljaj Zagreba preko "kazališnih daski". Ukoliko dolazite s autom, u mogućnosti smo vam ponuditi parking u sklopu zgrade po cijeni od 10 € dnevno.

DODATNE INFORMACIJE
POŠALJITE UPIT
IME
E-MAIL
UPIŠITE BROJ OSOBA
4 + 7 =
 
PORUKA
 
DATUM DOLASKA
 
DATUM ODLASKA
 
Turistička zajednica grada Zagreba u ovoj aplikaciji jamči samo za kategorizaciju, broj ležaja i tip objekta sukladno rješenju Gradskog ureda grada Zagreba za gospodarstvo.
Za sve ostale informacije koje se, između ostalog, odnose na kontaktne podatke, smještajne mogućnosti, izgled objekta, odgovoran je privatni iznajmljivač pri čemu Turistička zajednica grada Zagreba ne snosi nikakvu odgovornost.