NASLOVNICA
NAPREDNA PRETRAGA
SVI OBJEKTI
MAPA OBJEKATA
UVJETI
Privatni smještaj
Dobro došli u online rezervacijski sustav privatnog smještaja u gradu Zagrebu.
HR | EN
NASLOVNICA | SVI OBJEKTI
Soba   OBSIDERI - Soba 1
LOKACIJA NA MAPI
INFO
ADRESA Odv. Gjure Szaba 6
TELEFON +385(1) 3370 022
MOBITEL +385 (0)99 213 9949
FAX +385(1) 3370 645
E-POŠTA
WEB
TIP SMJEŠTAJA Soba
LEŽAJEVI 2
POMOĆNI LEŽAJEVI #
INTERIJER | GALERIJA
O OBJEKTU

Ukoliko tražite najkvalitetniju alternativu hotelskom smještaju, Oasis je pravi izbor za Vas. Moderno uređen apartman udaljen je svega 200m od okretišta tramvaja i buseva Črnomerec.

Naša misija je pružiti maksimalno ugodan smještaj našim gostima. Želja nam je da se osjećate kao kod svoje kuće. Osim vrhunskog smještaja na raspolaganju smo Vam za sve savjete i pomoć pri snalaženju gradom Zagrebom. U Zagrebu ste poslovno i trebate adekvatno mjesto za odmor ili ste pak u privatnom posjetu, u našim apartmanima imate sve što Vam je potrebno.

Oasis apartman je novo uređen, moderno opremljen stan prvenstveno namijenjen kratkoročkom najmu, smješten u zapadnom dijelu grada Zagreba. Prednost ove lokacije je što se nalazi u mirnom predjelu grada, a ipak je blizu samome centru koji je udaljen svega 15 minuta vožnje javnim prijevozom.

Apartman se prostire na 30m2 na 1. katu zgrade, a s dvije spavaće sobe pruža komforan boravak za 3 osobe.

 

Apartman Oasis opremljen je modernim namještajem, a cijelokupni prostor u postpunosti je renoviran 2012. godine.

Sastoji se od dvije spavaće sobe, hodnika i kupaonice.

Dvokrevetna soba je opremljena velikim bračnim krevetom, udobnom foteljom za popodnevnu relaksaciju i gledanje TV-a, radnim stolom koji je upotpunjen modernom rasvjetom, ormarom za Vaše osobne stvari i odjeću, komodom;koja također može poslužiti za pohranu Vaših stvari, te modernim LCD velikim televizorom.

Jednokrevetna soba je opremljena jednim udobnim ležajem, radnim stolom i ormarom za pohranu Vaših osobnih stvari.

 

Kupaonica je opremljena tuš kabinom, umivaonikom, wc školjkom, praktičnim radijatorom koji ujedno može služiti kao grijalica za ručnike i vješalica za Vaše stvari. Cjelokupni ambijent kupaonice je vrlo ugodan, te je higijena na visokoj razini.

Kuhinjski prostor nije osiguran, ali pošto je apartman u neposrednoj brizini okretišta Črnomerec (koje je vrlo urbano područje i fluktuacija ljudi je velika), sve što Vam treba vrlo je blizu. Ugostiteljski objekti(kafići, restorani, barovi), banke, pošta, bolnica, ambulanta, super-marketi, taxi, dućani itd. na dohvat su ruke.


 

 

DODATNE INFORMACIJE
POŠALJITE UPIT
IME
E-MAIL
UPIŠITE BROJ OSOBA
3 + 8 =
 
PORUKA
 
DATUM DOLASKA
 
DATUM ODLASKA
 
Turistička zajednica grada Zagreba u ovoj aplikaciji jamči samo za kategorizaciju, broj ležaja i tip objekta sukladno rješenju Gradskog ureda grada Zagreba za gospodarstvo.
Za sve ostale informacije koje se, između ostalog, odnose na kontaktne podatke, smještajne mogućnosti, izgled objekta, odgovoran je privatni iznajmljivač pri čemu Turistička zajednica grada Zagreba ne snosi nikakvu odgovornost.