NASLOVNICA
NAPREDNA PRETRAGA
SVI OBJEKTI
MAPA OBJEKATA
UVJETI
Privatni smještaj
Dobro došli u online rezervacijski sustav privatnog smještaja u gradu Zagrebu.
HR | EN
NASLOVNICA | SVI OBJEKTI
Soba   GRAHOR - Soba 1
LOKACIJA NA MAPI
INFO
ADRESA Gjure Deželića 34
TELEFON 01 4683236
MOBITEL 098735771
FAX 014683236
E-POŠTA
WEB #
TIP SMJEŠTAJA Soba
LEŽAJEVI 2
POMOĆNI LEŽAJEVI 1
INTERIJER | GALERIJA
O OBJEKTU

 Sobe Grahor nalaze se u samom srcu grada, nekoliko minuta od glavnog trga - Trga bana Jelačića!

Glavne atrakcije grada kao što su Narodno kazalište, Muzej Mimara, Muzej za umjetnost i obrt, Glazbena akademija i Etnografski muzej , na kratkoj su pješačkoj udaljenosti od smještaja. Zagrebačka katedrala je na svega 10 min hoda, a prekrasan Britanski Trg, udaljen samo 100 metara, poznati je po sajmu antikviteta vikendom i prekrasnoj otvorenoj tržnici! Sam centar grada izuzetno je živahan, prepun kafića i terasa, a nudi i bogatu gastronomsku ponudu.

Sobe Grahor sastoje se od 2 dvokrevetne sobe i 1 obiteljske sobe koja može primiti do 3 gosta. Svaka soba ima 25m2 i ima svoju privatnu kupaonicu i televiziju s više od 30 međunarodnih kanala. Tu je i zajednički prostor s stolom za blagovanje i malom čajnom kuhinjom (s hladnjakom). Sve sobe imaju besplatni WiFi i komplementarni čaj i kavu. U neposrednoj blizini objekta nalazi se trgovina, apoteka, frizerski salon i kemijska čistiona. Glavna željeznička stanica udaljena je 2,5 km, a glavna autobusna stanica udaljena je 3 km. Međunarodna zračna luka Zagreb udaljena je 20 km, a uslugu prijevoza moguće je ugovorom i uz nadoplatu.

 
Molimo Vas da nas prije dolaska uvijek kontaktirate na broj mobitela  +385 98 735 771. 

Dolazak 13h-22h.
Odlazak 12h.

Napomena: plaćanje u gotovini po dolasku.
 
Obitelj Grahor
 
DODATNE INFORMACIJE
POŠALJITE UPIT
IME
E-MAIL
UPIŠITE BROJ OSOBA
1 + 1 =
 
PORUKA
 
DATUM DOLASKA
 
DATUM ODLASKA
 
Turistička zajednica grada Zagreba u ovoj aplikaciji jamči samo za kategorizaciju, broj ležaja i tip objekta sukladno rješenju Gradskog ureda grada Zagreba za gospodarstvo.
Za sve ostale informacije koje se, između ostalog, odnose na kontaktne podatke, smještajne mogućnosti, izgled objekta, odgovoran je privatni iznajmljivač pri čemu Turistička zajednica grada Zagreba ne snosi nikakvu odgovornost.