NASLOVNICA
NAPREDNA PRETRAGA
SVI OBJEKTI
MAPA OBJEKATA
UVJETI
Privatni smještaj
Dobro došli u online rezervacijski sustav privatnog smještaja u gradu Zagrebu.
HR | EN
NASLOVNICA | SVI OBJEKTI
Apartman   ANASTASIA SUITES ZAGREB - PREMIUM
LOKACIJA NA MAPI
INFO
ADRESA Ferde Livadića 17 a
TELEFON +385915347734
MOBITEL #
FAX #
E-POŠTA
WEB
TIP SMJEŠTAJA Apartman
LEŽAJEVI 2
POMOĆNI LEŽAJEVI 2
INTERIJER | GALERIJA
O OBJEKTU

Za vrijeme posjeta Zagrebu, poslovnog ili privatnog, pozivamo vas da se smjestite u našim apartmanima s posebnom i prvoklasnom uslugoma koji se nalaze blizu samog centra. Anastasia apartmani nisu samo obično mjesto gdje ćete prespavati, mi vam nudimo kompletno novi doživljaj smještaja i usluge, dok će se naše uslužno osoblje potruditi da na vam pruži ono najbolje od samog Zagreba. 

 

Apartmani su prilagođeni svima i pružiti će vam toplinu doma. Osim udobnosti, najveća prednost odsjedanja u Anastasia apartmanima je lokacija. Trgovine i restorani se nalaze oko 100-200 m od apartmana, kao i bolnice i spa centri.

 

Na raspologanju su vam 3 apartmana koja će ispuniti sva vaša očekivanja i potrebe: Premium executive suite, Rustico superior suite i Classico standard suite.

 

Svaki apartman uređen je u drugačijem stilu, a posebna pažnja usmjerena je na funkcionalnost i udobnost. Kada se nalazite na pravom mjestu i u pravo vrijeme, sigurni smo da ćete uživati u svakom trenutku i provesti svoj savršen odmor kod nas. Ostalo prepustite nama.

DODATNE INFORMACIJE
POŠALJITE UPIT
IME
E-MAIL
UPIŠITE BROJ OSOBA
3 + 5 =
 
PORUKA
 
DATUM DOLASKA
 
DATUM ODLASKA
 
Turistička zajednica grada Zagreba u ovoj aplikaciji jamči samo za kategorizaciju, broj ležaja i tip objekta sukladno rješenju Gradskog ureda grada Zagreba za gospodarstvo.
Za sve ostale informacije koje se, između ostalog, odnose na kontaktne podatke, smještajne mogućnosti, izgled objekta, odgovoran je privatni iznajmljivač pri čemu Turistička zajednica grada Zagreba ne snosi nikakvu odgovornost.