NASLOVNICA
NAPREDNA PRETRAGA
SVI OBJEKTI
MAPA OBJEKATA
UVJETI
Privatni smještaj
Dobro došli u online rezervacijski sustav privatnog smještaja u gradu Zagrebu.
HR | EN
NASLOVNICA | SVI OBJEKTI
Apartman   AVENUE - Apartman 1
LOKACIJA NA MAPI
INFO
ADRESA Grahorova 15/3. kat
TELEFON +38513705309
MOBITEL +385 99 2717636
FAX +385 1 3702027
E-POŠTA
WEB #
TIP SMJEŠTAJA Apartman
LEŽAJEVI 4
POMOĆNI LEŽAJEVI 2
INTERIJER | GALERIJA
O OBJEKTU

 AVENUE apartman ima 80m2, 2 spavaće sobe, 4 metra dugačak ugradbeni ormar i walk in garderobu, veliki dnevni boravak sa blagovaonicom i malom zatvorenom terasom, te dobro opremljenu kuhinju i kupaonicu. Cijeli stan je klimatiziran, a gostima je na raspolaganju 100 TV programa i besplatan internet (WI-FI). 

Apartman se nalazi u mirnoj ulici, svega 4 tramvajske stanice (ili 20 minuta laganog hoda) do glavnog zagrebačkog trga - Trga bana Jospia Jelačića. Do glavne zagrebačke ulice - 'Ilice' gdje se nalaze tramvajske stanice je samo 2 minute hoda (cca 150 metara).

U neposrednoj blizini stana nalazi se par mini marketa i pekarnica, apoteka, restoran sa domaćom hranom po povoljnim cijenama, mnoštvo kafića za ispijanje jutarnje kavice, dječje igralište, zatvoreni bazen ... a sve zagrebačke atrakcije i zanimljivosti su nadohvat ruke i pješice.

Apartman je opremljen kako bi se naši gosti osjećali ugodno, kao kod svoje kuće i kako bi im Zagreb ostao u lijepom sjećanju.

DODATNE INFORMACIJE
POŠALJITE UPIT
IME
E-MAIL
UPIŠITE BROJ OSOBA
1 + 2 =
 
PORUKA
 
DATUM DOLASKA
 
DATUM ODLASKA
 
Turistička zajednica grada Zagreba u ovoj aplikaciji jamči samo za kategorizaciju, broj ležaja i tip objekta sukladno rješenju Gradskog ureda grada Zagreba za gospodarstvo.
Za sve ostale informacije koje se, između ostalog, odnose na kontaktne podatke, smještajne mogućnosti, izgled objekta, odgovoran je privatni iznajmljivač pri čemu Turistička zajednica grada Zagreba ne snosi nikakvu odgovornost.