NASLOVNICA
NAPREDNA PRETRAGA
SVI OBJEKTI
MAPA OBJEKATA
UVJETI
Privatni smještaj
Dobro došli u online rezervacijski sustav privatnog smještaja u gradu Zagrebu.
HR | EN
NASLOVNICA | SVI OBJEKTI
Soba   WESTWOOD - Soba 2
LOKACIJA NA MAPI
INFO
ADRESA Tumbri, 5. odvojak 7, Kupinečki Kraljevec
TELEFON +385 (0)1 658 7246
MOBITEL 099 644 50 77
FAX #
E-POŠTA
WEB #
TIP SMJEŠTAJA Soba
LEŽAJEVI 2
POMOĆNI LEŽAJEVI #
INTERIJER | GALERIJA
O OBJEKTU
Na samo 12 km od zagrebačkog ARENA CENTRA i sportskog centra MLADOST, 15 min vožnje prema zapadu stižete na šumoviti brežuljak, na čist zrak, mir i tišinu do vile WESTWOOD, koja ima svoj vlastiti parking, 1900 m2 zelenilom uređenu okućnicu na kojoj možete uživati sa svojim kućnim ljubimcima i bazen od 35 m2. Dvokrevetna soba je s kupaonicom u kojoj je tuš kabina, umivaonik, wc i bide. Uz bazen nalazi se i sjenica u kojoj možete uživati gledajući ptice koje se okolo gnijezde te vjeverice koje skaču po okolnom drveću. U blizini je šuma za šetnju i branje gljiva. Mogućnost izleta do gorja PLEŠIVICA ( vinska cesta ) i kušanja raznih vrsta vina, te preko gorja do baroknog gradića SAMOBORA na poznate samoborske kremšnite. Vlasnici vile WESTWOOD su vrlo gostoljubivi i umjetnički par Lucija i Toni.
DODATNE INFORMACIJE
POŠALJITE UPIT
IME
E-MAIL
UPIŠITE BROJ OSOBA
1 + 4 =
 
PORUKA
 
DATUM DOLASKA
 
DATUM ODLASKA
 
Turistička zajednica grada Zagreba u ovoj aplikaciji jamči samo za kategorizaciju, broj ležaja i tip objekta sukladno rješenju Gradskog ureda grada Zagreba za gospodarstvo.
Za sve ostale informacije koje se, između ostalog, odnose na kontaktne podatke, smještajne mogućnosti, izgled objekta, odgovoran je privatni iznajmljivač pri čemu Turistička zajednica grada Zagreba ne snosi nikakvu odgovornost.