NASLOVNICA
NAPREDNA PRETRAGA
SVI OBJEKTI
MAPA OBJEKATA
UVJETI
Privatni smještaj
Dobro došli u online rezervacijski sustav privatnog smještaja u gradu Zagrebu.
HR | EN
NASLOVNICA | SVI OBJEKTI
Apartman   ART LAKE - Apartman 1
LOKACIJA NA MAPI
INFO
ADRESA Županići 2k
TELEFON #
MOBITEL +385 (0)91 427 04 04
FAX +385 (0) 1 467 0254
E-POŠTA
WEB #
TIP SMJEŠTAJA Apartman
LEŽAJEVI 2
POMOĆNI LEŽAJEVI 2
INTERIJER | GALERIJA
O OBJEKTU

  

Apartman 1, Županići 2k

Moderan stan u prizemlju Urbane vile na adresi Županići 2k, na zagrebačkom Jarunu, smješten neposredno uz malo jezero Jarun (svega 50 m) pruža idealnu priliku za rekreaciju uz razgled grada ili poslovno putovanje. Idealan je za smještaj obitelji, poslovna putovanja ili smještaj manjih grupa (dva apartmana na istoj adresi).

Apartman 1 prostire se na 71 m2 ukupno, sastoji se od dvije spavaće sobe i prostranog dnevnog boravka te pruža ugodan boravak za najviše 2+2 osoba.

Nesvakidašnji spoj modernog uređenja, obilje umjetničkih slika i drvenog umjetnički izrađenog namještaja, te moderna tehnička oprema stvorili su osebujan ugođaj u jugu okrenutom  stanu.

Predsoblje stana vodi u prostrani dnevni boravak, spojen sa blagovaonicom i kuhinjom.

Blagovaonica je opremljena stolom za blagovanje za 6 osoba.

Kuhinja je opremljena električnim štednjakom, perilicom suđa, hladnjakom sa zamrzivačem, kuhalom za vodu, tosterom.

Dnevni boravak je opremljen kutnom garniturom za sjedenje koju je noću moguće pretvoriti u pomoćni ležaj za 2 osobe, umjetnički izrađenim stolićem, LCD televizorom, satelitskom TV, besplatnim internetom. Posebnu vrijednost daje izlaz na prostranu terasu okrenutu na jug.

Jedna spavaća soba opremljena je krevetom dimenzija 1,6x2,0 m, jedna spavaća soba opremljena je sa dva kreveta  dimenzija 0,9x2,0 m.

Stan je opremljen kupaonicom sa Wc školjkom, umivaonikom, jacuzzi kadom, perilicom rublja i fenom za kosu, te posebnim toaletom sa Wc školjkom i umivaonikom.

Stan raspolaže privatnim zatvorenim parkingom.

 

  

 

 

DODATNE INFORMACIJE
POŠALJITE UPIT
IME
E-MAIL
UPIŠITE BROJ OSOBA
7 + 5 =
 
PORUKA
 
DATUM DOLASKA
 
DATUM ODLASKA
 
Turistička zajednica grada Zagreba u ovoj aplikaciji jamči samo za kategorizaciju, broj ležaja i tip objekta sukladno rješenju Gradskog ureda grada Zagreba za gospodarstvo.
Za sve ostale informacije koje se, između ostalog, odnose na kontaktne podatke, smještajne mogućnosti, izgled objekta, odgovoran je privatni iznajmljivač pri čemu Turistička zajednica grada Zagreba ne snosi nikakvu odgovornost.