NASLOVNICA
NAPREDNA PRETRAGA
SVI OBJEKTI
MAPA OBJEKATA
UVJETI
Privatni smještaj
Dobro došli u online rezervacijski sustav privatnog smještaja u gradu Zagrebu.
HR | EN
NASLOVNICA | SVI OBJEKTI
Apartman   AL DENTE - Apartman 1
LOKACIJA NA MAPI
INFO
ADRESA MILANA ŠUFFLAYA 15
TELEFON #
MOBITEL +385915001340
FAX +38514663375
E-POŠTA
WEB #
TIP SMJEŠTAJA Apartman
LEŽAJEVI 2
POMOĆNI LEŽAJEVI 2
INTERIJER | GALERIJA
O OBJEKTU

 Prostrani apartman u mirnoj ulici na Šalati, u zelenilu, vrt i terasa na raspolaganju. Parkirno mjesto također na raspolaganju za goste apartmana.Kućni ljubimci su dobrodošli, gril na upit.

U neposrednoj blizini nalazi se market, ljekarna, zdravstvena stanica te autobusna stanica ( sve 50 mt udaljenosti). Do centra- katedrala i Trg bana Jelačića

2 autobusne stanice ili 10 min hoda. Apartman se sastoji od velikog dnevnog boravka, prostrane kuhinje sa blagovaonicom, velikog predsoblja, spavaće sobe sa bračnim krevetom te sobe sa dodatnim ležajem za 1-2 osobe. Kupaonica sa perilicom rublja, tuš- kabinom i wc u posebnoj prostoriji.

DODATNE INFORMACIJE
POŠALJITE UPIT
IME
E-MAIL
UPIŠITE BROJ OSOBA
7 + 5 =
 
PORUKA
 
DATUM DOLASKA
 
DATUM ODLASKA
 
Turistička zajednica grada Zagreba u ovoj aplikaciji jamči samo za kategorizaciju, broj ležaja i tip objekta sukladno rješenju Gradskog ureda grada Zagreba za gospodarstvo.
Za sve ostale informacije koje se, između ostalog, odnose na kontaktne podatke, smještajne mogućnosti, izgled objekta, odgovoran je privatni iznajmljivač pri čemu Turistička zajednica grada Zagreba ne snosi nikakvu odgovornost.