NASLOVNICA
NAPREDNA PRETRAGA
SVI OBJEKTI
MAPA OBJEKATA
UVJETI
Privatni smještaj
Dobro došli u online rezervacijski sustav privatnog smještaja u gradu Zagrebu.
HR | EN
NASLOVNICA | SVI OBJEKTI
Apartman   BIK APARTMENT 1 - Apartman 1
LOKACIJA NA MAPI
INFO
ADRESA Grahorova 22
TELEFON #
MOBITEL +385 95 85 52 878
FAX #
E-POŠTA #
WEB
TIP SMJEŠTAJA Apartman
LEŽAJEVI 2
POMOĆNI LEŽAJEVI 2
INTERIJER | GALERIJA
O OBJEKTU

Novouređeni apartman na vrhu nove zgrade s liftom u centru Zagreba, samo četiri tramvajske stanice od Trga bana Jelačića i najužeg centra grada! U neposrednoj blizini su i brojni javni sadržaji (trgovine, kafići, restorani, parkovi, dom zdravlja), nekoliko bolnica (KBC Sestre Milosrdnice – Vinogradska, Klinika za dječje bolesti – Klaićeva, KB Sveti Duh, Klinika (Institut) za tumore), te Dom sportova. Apartman je potpuno opremljen (kabelska TV, besplatni Wi-Fi, računalo, printer, HI-FI, telefon, klima, perilica/sušilica rublja, perilica posuđa, pećnica, hladnjak, aparat za kavu itd.) i sastoji se od predsoblja, kupaonice, dnevne sobe s blagovaonom, kuhinje, spavaće sobe, radne sobe, te velike natkrivene terase s pogledom na grad, kao i osiguranog parkirnog mjesta u privatnoj garaži u istoj zgradi.

DODATNE INFORMACIJE
POŠALJITE UPIT
IME
E-MAIL
UPIŠITE BROJ OSOBA
9 + 8 =
 
PORUKA
 
DATUM DOLASKA
 
DATUM ODLASKA
 
Turistička zajednica grada Zagreba u ovoj aplikaciji jamči samo za kategorizaciju, broj ležaja i tip objekta sukladno rješenju Gradskog ureda grada Zagreba za gospodarstvo.
Za sve ostale informacije koje se, između ostalog, odnose na kontaktne podatke, smještajne mogućnosti, izgled objekta, odgovoran je privatni iznajmljivač pri čemu Turistička zajednica grada Zagreba ne snosi nikakvu odgovornost.