NASLOVNICA
NAPREDNA PRETRAGA
SVI OBJEKTI
MAPA OBJEKATA
UVJETI
Privatni smještaj
Dobro došli u online rezervacijski sustav privatnog smještaja u gradu Zagrebu.
HR | EN
NASLOVNICA | SVI OBJEKTI
Soba   ANGELA CLASSIC - Soba 1
LOKACIJA NA MAPI
INFO
ADRESA Jadranska 9
TELEFON #
MOBITEL +385(0) 91 565 4849
FAX #
E-POŠTA
WEB
TIP SMJEŠTAJA Soba
LEŽAJEVI 2
POMOĆNI LEŽAJEVI 1
INTERIJER | GALERIJA
O OBJEKTU

U lijepoj i mirnoj četvrti u centru Zagreba na adresi Jadranska 9, iznajmljujemo novo uređene sobe  samo deset minuta lagane šetnje ili 2 tramvajske stanice od Trga Bana Jelačiča. Sobe se nalaze na stotinjak metara od Ilice, najduže i najpoznatije zagrebačke ulice i 200m od bolnice Sestara Milosrdnica u Vinogradskoj ulici. Također su nedaleko nalaze i bolnica Sveti Duh, Institut za tumore, Dom sportova.Tramvajska stanica je na svega 3 minute udaljenosti.

Sve sobe imaju vlastito, moderno uređene kupaone sa tuševima, etažno centralno grijanje, mini bar, hladnjak, kuhalo za vodu, LCD TV, HI FI, besplatni WI FI internet i poseban ulaz. Ispred zgrade se nalazi besplatni parking.
 
Sobe su opremljene novim namještajom, te kategorizirane sa tri zvijezdice. Uz sobe moguće je i koristiti lijepi i mirni vrt gdje se možete opustiti na svježem zraku, okruženi zelenilom.
DODATNE INFORMACIJE
POŠALJITE UPIT
IME
E-MAIL
UPIŠITE BROJ OSOBA
6 + 5 =
 
PORUKA
 
DATUM DOLASKA
 
DATUM ODLASKA
 
Turistička zajednica grada Zagreba u ovoj aplikaciji jamči samo za kategorizaciju, broj ležaja i tip objekta sukladno rješenju Gradskog ureda grada Zagreba za gospodarstvo.
Za sve ostale informacije koje se, između ostalog, odnose na kontaktne podatke, smještajne mogućnosti, izgled objekta, odgovoran je privatni iznajmljivač pri čemu Turistička zajednica grada Zagreba ne snosi nikakvu odgovornost.