NASLOVNICA
NAPREDNA PRETRAGA
SVI OBJEKTI
MAPA OBJEKATA
UVJETI
Privatni smještaj
Dobro došli u online rezervacijski sustav privatnog smještaja u gradu Zagrebu.
HR | EN
NASLOVNICA | SVI OBJEKTI
Soba   RUBY - Soba 1
LOKACIJA NA MAPI
INFO
ADRESA Matka Laginje 11
TELEFON #
MOBITEL +385 (0)92 204 3687
FAX #
E-POŠTA
WEB #
TIP SMJEŠTAJA Soba
LEŽAJEVI 1
POMOĆNI LEŽAJEVI #
INTERIJER | GALERIJA
O OBJEKTU

Studio Ruby uređen je, namješten i opremljen u svrhu što ugodnijeg boravka gosta. Svojom lokacijom odlično je pozicioniran u dijelu grada koji obiluje raznim sadržajima i znamenitostima koje vrijedi pogledati. 

Pogled iz studia Ruby proteže se prema tornju Crkve Svetog Petra Apostola a u istoj ulici nalazi se kultni Vitićev neboder poznat prvenstveno po svom šarenilu i modernom dizajnu. 

Svakako treba izdvojiti i neke od brojnih sadržaja i znamenitosti samog centra grada kao što su Trg bana Josipa Jelačića, Zagrebačka katedrala, Tržnica Dolac, Crkva Svetog Marka, Cvjetni trg, Kamenita vrata, Park Ribnjak, Tunel Grič...od kojih je studio Ruby udaljen 1.3 km. 
Također treba spomenuti Muzej grada Zagreba, Arheološki Muzej u Zagrebu, Muzej prekinutih veza,  Muzej torture u Zagrebu, Muzej iluzija, Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu, Muzej Mimara, Hrvatski povijesni muzej, Botanički vrt...
Za bijeg od gradske vreve u mir i zelenilo idealan je park Maksimir obogaćen šumom, šetnicama, jezerima i unutar kojeg se nalazi Zoološki vrt grada Zagreba.
DODATNE INFORMACIJE
POŠALJITE UPIT
IME
E-MAIL
UPIŠITE BROJ OSOBA
8 + 1 =
 
PORUKA
 
DATUM DOLASKA
 
DATUM ODLASKA
 
Turistička zajednica grada Zagreba u ovoj aplikaciji jamči samo za kategorizaciju, broj ležaja i tip objekta sukladno rješenju Gradskog ureda grada Zagreba za gospodarstvo.
Za sve ostale informacije koje se, između ostalog, odnose na kontaktne podatke, smještajne mogućnosti, izgled objekta, odgovoran je privatni iznajmljivač pri čemu Turistička zajednica grada Zagreba ne snosi nikakvu odgovornost.