NASLOVNICA
NAPREDNA PRETRAGA
SVI OBJEKTI
MAPA OBJEKATA
UVJETI
Privatni smještaj
Dobro došli u online rezervacijski sustav privatnog smještaja u gradu Zagrebu.
HR | EN
NASLOVNICA | SVI OBJEKTI
Soba   GRAHOR - Soba 2
LOKACIJA NA MAPI
INFO
ADRESA Gjure Deželića 34
TELEFON 01 4683236
MOBITEL 098735771
FAX #
E-POŠTA
WEB
TIP SMJEŠTAJA Soba
LEŽAJEVI 2
POMOĆNI LEŽAJEVI 1
INTERIJER | GALERIJA
O OBJEKTU

Poštovani gosti,

 smješteni smo u centru grada i na koju god stranu krenete naći ćete nešto interesantno za vas. Pogledati možete Hrvatsko narodno kazalište, laganom šetnjom udaljeno 5 min., ili malo dalje posjetiti muzej Mimaru. Ako želite posjetiti Gornji grad sa svim znamenitostima i voziti se na Uspinjači od našeg apartmana, trebati će Vam 10 min gledajući lijepe dućane po Ilici.  Ako posjetite naš smještaj, kavica na Trgu bana Jelačića i Katedrala isto su u našoj blizini.
Pokraj nas je Dječja bolnica Klaićeva i neki od fakulteta kao Pravni, Građevinski, ili vas možda vas zanima Klinika dr. Glumičića.
Naše soba je dvokrevetna ( bračni krevet ), velika sa TV-om i internetom (koji je besplatan) i zasebnom kupaonicom. Na raspolaganju vam je čajna kuhinja, gdje se možete odmoriti i počastiti sa kavicom i čajem.
Ukoliko se odlučite za naš smještaj veselimo se vašem dolasku.
 
 
Molimo Vas da nas prije dolaska uvijek kontaktirate na broj mobitela  +385 98 735 771. 

Dolazak 13h-22h.
Odlazak 12h.

Napomena: plaćanje u gotovini po dolasku.
 
Obitelj Grahor
 
DODATNE INFORMACIJE
POŠALJITE UPIT
IME
E-MAIL
UPIŠITE BROJ OSOBA
2 + 6 =
 
PORUKA
 
DATUM DOLASKA
 
DATUM ODLASKA
 
Turistička zajednica grada Zagreba u ovoj aplikaciji jamči samo za kategorizaciju, broj ležaja i tip objekta sukladno rješenju Gradskog ureda grada Zagreba za gospodarstvo.
Za sve ostale informacije koje se, između ostalog, odnose na kontaktne podatke, smještajne mogućnosti, izgled objekta, odgovoran je privatni iznajmljivač pri čemu Turistička zajednica grada Zagreba ne snosi nikakvu odgovornost.