NASLOVNICA
NAPREDNA PRETRAGA
SVI OBJEKTI
MAPA OBJEKATA
UVJETI
Privatni smještaj
Dobro došli u online rezervacijski sustav privatnog smještaja u gradu Zagrebu.
HR | EN
NASLOVNICA | SVI OBJEKTI
Soba   VILLA ARIA - Soba 2
LOKACIJA NA MAPI
INFO
ADRESA Primorska 3 Sesvete Zagreb
TELEFON +385(01) 2048 326
MOBITEL +385(98) 229 030
FAX +385(01) 2007 848
E-POŠTA
WEB
TIP SMJEŠTAJA Soba
LEŽAJEVI 2
POMOĆNI LEŽAJEVI #
INTERIJER | GALERIJA
O OBJEKTU

SOBA 2

Nalazi se u prizemlju objekta - dvokrevetna, sa bračni krevet dimenzije 200x160 sa izuzetno kvalitetnom damast posteljinom, medicinskim jastucima i madracima. U sobi od namještaja još se nalazi dvokrilni ormar, sa policama i vješalicama, stol i dvije stolice, noćni ormarići, noćne lampe, na zidu kvalitetan LCD TV LG 32 incha sa 40 digitalnih kanala i prijemom satelitskog programa. Soba ima svoje vlastiti kupatilo i wc sa modernom tuš kabinom i ostalim kupaonskim interijerom.Pod je obložen kvalitetnim parketom, grijanje-centralno, zbog odlične vanjske i unutrašnje izolacije,hlađenje - Samsung klima uređaj. Soba  ima izlaz na balkon, tj. veliku terasu sa pogledom na  vrt i voćnjak. Kompletan interijer je nov, uređenje sobe završeno u ožujku 2013 godine. Cijena sobe je 395,00 kn, za višednevni boravak odobravamo dobar popust.

DODATNE INFORMACIJE
POŠALJITE UPIT
IME
E-MAIL
UPIŠITE BROJ OSOBA
5 + 1 =
 
PORUKA
 
DATUM DOLASKA
 
DATUM ODLASKA
 
Turistička zajednica grada Zagreba u ovoj aplikaciji jamči samo za kategorizaciju, broj ležaja i tip objekta sukladno rješenju Gradskog ureda grada Zagreba za gospodarstvo.
Za sve ostale informacije koje se, između ostalog, odnose na kontaktne podatke, smještajne mogućnosti, izgled objekta, odgovoran je privatni iznajmljivač pri čemu Turistička zajednica grada Zagreba ne snosi nikakvu odgovornost.