NASLOVNICA
NAPREDNA PRETRAGA
SVI OBJEKTI
MAPA OBJEKATA
UVJETI
Privatni smještaj
Dobro došli u online rezervacijski sustav privatnog smještaja u gradu Zagrebu.
HR | EN
NASLOVNICA | SVI OBJEKTI
Apartman   CENTRAL APARTMENTS ZAGREB - Apartman 1
LOKACIJA NA MAPI
INFO
ADRESA Augusta Cesarca 2
TELEFON #
MOBITEL +385 91 48 52 096
FAX #
E-POŠTA
WEB #
TIP SMJEŠTAJA Apartman
LEŽAJEVI 4
POMOĆNI LEŽAJEVI 2
INTERIJER | GALERIJA
O OBJEKTU

 Naš apartman smješten je na prestižnoj adresi na samom glavnom zagrebačkom trgu .Zgrada u kojoj se nalazi građena je u zlatno doba Zagrebačke arhitekture tridesetih godina prošlog stoljeća , a stanovi u njoj bili su namjenjeni probranim vlasnicima tadašnjeg života grada.

I danas još više nego tada cijela zgrada smatra se najprestižnijom adresom u centruZagreba.

Apartman se nalazi na trećem katu zgrade , a lift ide iz ravnine ulice do pred vrata apartmana.

Sam apartman sastoji se od velikog dnevnog boravka, blagovaone te dvije komforne spavaće sobe (jedna sa bračnim krevetom a druga sa krevetima koji se daju rastaviti).

Kupaonica je od mramora iopremljena je najluksuznijim sanitarijama, također i drugi dodatni toalet opremljen je na isti način.

Kuhinja je prostrana i sadrži sve potrebne kuhinjske aparate (pečnicu, plinsku ploču za kuhanje,mikrovalnu pećnicu, kuhalo za vodu,veliki frižider sa ledomatom,  a i sva ostala opremakuhinjeod lonaca ,tava tanjura čaša i sveg ostalog pomno je birana).

U utility sobi nalazi se suvremena perilica i sušilica rublja sa svom potrebnom opremom.

Apartman je grijan svojim autonomnim centralnim grijanjem i također opremljen klimatizacijskim uređajima.

Ulaz u stan štite posebno napravljena blindirana ulazna vrata i ugrađeni alarmni sustav, a za osobne vrijednosti postoji ugrađeni zidni sef, a ukoliko imate vozilo u čuvanoj garaži ispod zgrade nalazi se prostrano garažno mjesto koje je u vlasništvu apartmana.

U apartmanu je instaliran bežićni brzi WIFI internet bez ograničenja korištenja,telefonska linija,kablovska televizija spojena na veliki LCD televizor kao imini HI-FI audio linija koja je na raspolaganju.

Namještaj u stanu jepomno biran iz doba kadaje kućai građena u cijelosti restauriran te kombiniran sa suvremenim dizajnerskim garniturama kako bi u najboljem smislu zadržao duh luksuza i istovremeno bio suvremen.

Svakako najljepši dio svega je zapanjujuči poglediz svih prostorija apartmana kroz velike trostruke prozore (koji su opremljeni elektro-roletama i blackout zavjesama)na Zagrebačku neogotičku katedralu, te cijeli Gornji grad kao i na veći dio povjesnog Zagreba.To je pogled nakon kojega više nikada nemožete zaboraviti ljepotu Zagreba.

Uzapartman nalazi se novi elitni poslovno trgovački centar sa dučanima ,restoranima ikafićima, glavni trg je trideset metara od uličnog ulaza,prekrasna drevna tržnica Dolac (trbuh grada imjesto sa desetinama malih restorana)udaljena je 200 metara, kao i cvijetni trg okupljalište svih koji žele vidjeti i biti viđeni, a akoželite odmoriti u najljepšemod svih zagrebačkih parkova tu je park Zrinjevac sa svojim fontanamai cvijetnjacima samo par korakaod vas.

Također nudimo vami niz dodatnih usluga poput organiziranog prijevoza sa aerodroma i na aerodrom,eventualnih potreba čišćenja ikorištenja kemijskih čistiona kao i svih ostalih potrba koje nam javite svojim upitom.

Zagreb je zadnjih par godina apsolutni turistički hit centralne Europe zbog niza razloga od gastronomije prekrasne arhitekture, parkova, muzeja te iznad svega svog neodoljivog ritmauličnog života , Zagreb je jedini grad u centralnoj Evropi koji punim srcem kuca ritam mediterana koji je samo sat ipol vožnje udaljen od glavnog trga i našeg apartmana.

DODATNE INFORMACIJE
POŠALJITE UPIT
IME
E-MAIL
UPIŠITE BROJ OSOBA
9 + 6 =
 
PORUKA
 
DATUM DOLASKA
 
DATUM ODLASKA
 
Turistička zajednica grada Zagreba u ovoj aplikaciji jamči samo za kategorizaciju, broj ležaja i tip objekta sukladno rješenju Gradskog ureda grada Zagreba za gospodarstvo.
Za sve ostale informacije koje se, između ostalog, odnose na kontaktne podatke, smještajne mogućnosti, izgled objekta, odgovoran je privatni iznajmljivač pri čemu Turistička zajednica grada Zagreba ne snosi nikakvu odgovornost.