NASLOVNICA
NAPREDNA PRETRAGA
SVI OBJEKTI
MAPA OBJEKATA
UVJETI
Privatni smještaj
Dobro došli u online rezervacijski sustav privatnog smještaja u gradu Zagrebu.
HR | EN
NASLOVNICA | SVI OBJEKTI
Soba   ROSE & MARGARET - Soba B
LOKACIJA NA MAPI
INFO
ADRESA Ilica 16
TELEFON #
MOBITEL +385 (0)99 5919191
FAX #
E-POŠTA
WEB
TIP SMJEŠTAJA Soba
LEŽAJEVI 2
POMOĆNI LEŽAJEVI #
INTERIJER | GALERIJA
O OBJEKTU

Želite li posjetiti poslovno ili s prijateljima, obitelji,nekom posebnom osobom najveći i glavni grad Hrvatske, apartmani Rose and Margaret su pravo mjesto za Vas!

Smješteni su u zaštićenoj zgradi, u samom centru grada s pogledom na prekrasnu katedralu i odmah do poznate Zagrebačke ZET uspinjače. Ako se ikad umorite od obilazaka ili shoppinga, uvijek možete svratiti do svog smještaja i odmoriti se! Iako su smješteni odmah kod trga Bana Jelačića i Cvjetnog trga, nećete biti ometani bukom tramvaja, jer su svi apartmani zvučno izolirani, te možete uživati u tišini čak i u centru grada.

U ponudi imamo apartman za 2+2 osoba, studio apartman za dvoje, te sobu za dvoje ljudi. Svaki prostor je novo renoviran i opremljen, s besplatnim Wi-Fi, televizijom, air condition-om, a apartmani sadrže kompletno opremljenu kuhinju. Domaćin je prisutan pri Vašem dolasku, možete ga uvijek nazvati, te rado će Vam pomoći u vezi bilo kakvih informacija, tako da bi Vaš boravak bio što ugodniji.

Lokacija Vašeg smještaja je izuzetno dobro povezana s ostakom grada, jedna od glavnih tramvajskih stanica (trg Bana Jelačića) je samo minutu udaljena. Ukoliko preferirate prijevoz taksijem, koji su u Zagrebu veoma jeftini, možete ga naručiti. Također, postoji i garaža samo dvije minute pješačke udaljenosti.

Za sva pitanja u vezi prijevoza, možete se obratiti Vašem domaćinu.

DODATNE INFORMACIJE
POŠALJITE UPIT
IME
E-MAIL
UPIŠITE BROJ OSOBA
2 + 2 =
 
PORUKA
 
DATUM DOLASKA
 
DATUM ODLASKA
 
Turistička zajednica grada Zagreba u ovoj aplikaciji jamči samo za kategorizaciju, broj ležaja i tip objekta sukladno rješenju Gradskog ureda grada Zagreba za gospodarstvo.
Za sve ostale informacije koje se, između ostalog, odnose na kontaktne podatke, smještajne mogućnosti, izgled objekta, odgovoran je privatni iznajmljivač pri čemu Turistička zajednica grada Zagreba ne snosi nikakvu odgovornost.