NASLOVNICA
NAPREDNA PRETRAGA
SVI OBJEKTI
MAPA OBJEKATA
UVJETI
Privatni smještaj
Dobro došli u online rezervacijski sustav privatnog smještaja u gradu Zagrebu.
HR | EN
NASLOVNICA | SVI OBJEKTI
Soba   ABACUS ANASTASIA - Soba 2
LOKACIJA NA MAPI
INFO
ADRESA Ferde Livadića 17 a
TELEFON #
MOBITEL 091 534 77 34
FAX #
E-POŠTA
WEB
TIP SMJEŠTAJA Soba
LEŽAJEVI 2
POMOĆNI LEŽAJEVI 1
INTERIJER | GALERIJA
O OBJEKTU
Klimatizirani suite s posebnim djelom za uljepšavanje, LCD TV-om sa satelitskim programima i sefom. Nalazi se u prizemlju objekta sa više apartmana i soba. Kupaonica opremljena tušem, dva odvojena umivaonika i sušilom za kosu. Ručnici i posteljina su besplatni.Besplatni WIFI internet Mogućnost odvojenih ili spojenih kreveta. U okviru objekta gostima su na raspolaganju usluge konsijerža i turističke agencije. Ondje gosti mogu dogovoriti obilaske grada u posebnim vozilima na 3 kotača (rikšama) marke Ape Calessino. Usluga pranja i glačanja rublja dostupna je na zahtjev. Trg Banaj J.Jelačića udaljen je 15 min pješice ili 4 tramvajske stanice. Kvaternikov trg je 1 min pješice, kao i taxi stajalište. Blizina većine bolnica. Trgovina prehrambenih proizvoda i pekarnica smještene su u blizini objekta. Do barova i restorana u kojima se poslužuju razna jela ima 100 metara. Najbliža tržnica nalazi se na 300 metara.Sportski centar s teretanom udaljen je 500 metara. Park Maksimir i zoološki vrt smješteni su 1,5 km od objekta.Do tramvajskog stajališta ima 100 metara. Autobusni kolodvor Zagreb nalazi se na 1,5 km, a Glavni kolodvor 2 km od apartmana Anastasia. Zagrebačka zračna luka udaljena je 16 km, a usluga prijevoza dostupna je uz nadoplatu.
DODATNE INFORMACIJE
POŠALJITE UPIT
IME
E-MAIL
UPIŠITE BROJ OSOBA
1 + 5 =
 
PORUKA
 
DATUM DOLASKA
 
DATUM ODLASKA
 
Turistička zajednica grada Zagreba u ovoj aplikaciji jamči samo za kategorizaciju, broj ležaja i tip objekta sukladno rješenju Gradskog ureda grada Zagreba za gospodarstvo.
Za sve ostale informacije koje se, između ostalog, odnose na kontaktne podatke, smještajne mogućnosti, izgled objekta, odgovoran je privatni iznajmljivač pri čemu Turistička zajednica grada Zagreba ne snosi nikakvu odgovornost.